Карлос Алкарас се класира за 1/8-финалите на Мастърса в Мадрид. Бившият водач в световната ранглиста

...
Карлос Алкарас се класира за 1/8-финалите на Мастърса в Мадрид. Бившият водач в световната ранглиста
Коментари Харесай

Румънска актриса са появи в ложата на Гришо! Това ли е новото му гадже?

Карлос Алкарас се класира за 1/8-финалите на Мастърса в Мадрид. Бившият лидер в международната класация острани първата ни ракета Григор Димитров с 6:2, 7:5 за час и половина на корт " Маноло Сантана ". Появата на една изкусителна дама в ложата на Гришо обаче бе доста по-интересна за почитателите на българина от самия мач. Камерите на няколко пъти показаха румънската актриса и модел Мадалина Даяна Генеа.

Sofia24.bg потърси настояща информация за красивата дама в интернет. Тя е модел и актриса, а измежду най-известните ѝ функции е тази на София Лорен във кино лентата House of Gucci.  

От 15-годишна румънката живее в Италия. Приписват й връзки с доста италиански футболисти, както и с холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Румънката има дете, което се споделя Шарлот Стратан. Тя е рожба от връзката й с композитора Матей Стратан.

Григор Димитров от дълго време не се е появявал в компанията на последната си публична другарка Лолита Османова. Преди това нашето момче имаше връзки с Мария Шарапова и Никол Шерцингер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР